BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jom tengok citer... (WAJIB TONTON!!!)


















AVATAR : The Last Airbender - Cerita ni akan ditayangkan di deluruh pawagam pada 2 Julai 2010. Ni bukan citer kartun dalam Cartoon Network @ TV9 k... Citer ni di'orang'kan... Jalan citer movie ni masih sama ngan yang original... cuma ada dua tiga watak yang berlainan... Mengisahkan dunia Empat Elemen (Tanah, Air, Api dan Angin)... Kaum api telah menakluki dunia ngan membunuh kaum2 lain... Jadi, dunia hanya mengharapkan AVATAR (sifu kepada empat-empat elemen)... Saksikan kehebatan Aang (Avatar) dalam menyelamatkan dunia.... Perghhh...SYOK!!!! Korang leh tengok trailer citer ni kat link ni http://www.youtube.com/watch?v=9W1dhqc-JBs...



 
















 Toy Story 3 - Berita baik untuk peminat setia Buzz Lightyear!!!! Filem animasi 3D ni akan ditayangkan di seluruh pawagam pada 18 Jun 2010. Filem ni adalah sambungan dari filem sebelum ni (Toy Story 2). Mengisahkan Andy (pemilik patung2 toy story) terpaksa pergi ke kolej. Dia terpaksa meninggalkan patung2 kesayangannya cam Sheriff Woody ngan Buzz Lightyear. Nantikan aksi2 patung bergerak ni kejar tuan die pergi ke kolej... Kompem KELAKAR!!!!!. Korang leh tengok trailer film ni kat link ni http://www.youtube.com/watch?v=5f-MYl-HzNw&feature=fvst...


















 Iron Man 2 - Nantikan kemunculan "orang besi" pada 7 Mei 2010 di seluruh pawagam... Mengisahkan Tony Stark a.k.a Iron Man yang tension ngan terjahan media fasal teknologi baju besi yang die buat masa Iron Man 1... Nak dijadikan citer, tibe2 muncul plak satu musuh yang ade power elektrik nak bunuh Tony Stark... Nasib baik lagi, kawan si Tony tu sempat tolong (siap pakai suit Iron Man lagi)... Pastu, berlakunya pergaduhan yang takkan terjadi kat dunia nyata... memang BESH!!!!! Korang leh tengok trailer ni kat link ni http://www.youtube.com/watch?v=siQgD9qOhRs...

0 Komen Bersifat Positif: